Site de prezentare powered by WebDelivery

Image 01

Un site de prezentare a afacerii va permite sa comunicati mai usor cu clientii, sa prezentati serviciile si produsele in modul dorit, insa mai presus de toate, prezinta incredere. O firma prezenta pe internet doreste sa isi promoveze serviciile, investind astfel in imaginea oferita potentialilor clienti.

Daca si afacerea dvs are nevoie de un website de prezentare atunci sunteti pe pagina potrivita. Web Delivery este un serviciu oferit de Stanca Expert Grup si aduce un plus valoare prin portofoliul si pozitionarea in motoarele de cutare, pe care am reusit sa o aducem pentru clientii nostrii.

Site de prezentare - Metoda simpla si ieftina de promovare

Image 02

Cea mai simpla metoda de promovare pentru afacerea dvs, in ziua de azi o prezenta online fiind mai mult decat importanta pentru succesul unei afacerii.
Site-ul de prezentare este cea mai uzuala forma de comunicare a informatiilor unei firme (activitate, produse, servicii oferite, modalitati de contact, si multe altele).
In general, dar nu in mod obligatoriu, un site de prezentare contine:


- descrierea activitatii firmei dumneavoastra
- serviciile si/sau produsele oferite,

- galerie de imagini, detalii etc..
- portofoliu clienti
- modalitati de contact (telefonic, email, formular).
Designul unui site de prezentare respecta profilul firmei usor de inteles, prietenos si accesibil, insa un aspect foarte important este stabilitatea si promovarea acestuia in mediul online, pentru ca un site care doar exista nu prezinta o sursa de venit, insa un website de prezentare care beneficieaza de promovare si are rezultate in motoarele de cautare, are vizite, lucru care se transforma in clienti si comenzi.
O prezenta online este un pas inainte in promovarea afacerii dumneavoastra, daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta oportunitate accesati pagina de contact si va contactam in cel mai scurt timp posibil.

De ce un web site de prezentare?

Este una dintre cele mai ieftine metode de promovare a unei afacerii.

Ieftin

Durata de executie este cuprinsa intre 2 si 5 zile, in functie de complexitate.

Rapid

Un website promovat va asigura recunoastere si brandul promovat creste in timp, recomandarile pe care le aduce fiind din ce in ce mai multe.

Promovare