Promovare sociala - Avantajele directe

Image 01

Puterea unei campanii de promovare sociala nu mai poate fi discutata. Este concreta, se vede in volumul de accesari, dar cel mai important in volumul de clienti si comenzi.

Internetul a devenit o arma puternica in a aduce fata-in-fata produsul ori serviciul tau si potentialul client. Exista numeroase retele care te pot ajuta sa iti promovezi afacerea: Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter, Google +, Youtube, etc, etc

La WebDelivery punem in aplicare toate cunostiintele noastre si te ajutam ( si sfatuim ! ) cum sa aduci in centrul atentiei serviciile oferite de firma ta!

Web Fan Page - Prezenta pe Facebook - FUNDAMENTALA !

Prezenta unei pagini de Facebook pentru orice afacere este vitala! Avantajul este ca "admiratorii" virtuali, prieteni sau fani Facebook, pot vedea pe propriul perete, in timp real, orice postare facuta publica: mesaje, stiri, noutati, link-uri, oferte, promotii, inregistari video, etc.

Materialul postat devine interesant in momentul in care este promovat in mod gratuit de like-uri si share-uri! Astfel numarul celor care vad produsele ori serviciile oferite de afacerea ta creste exponential!

Un Fan Page faciliteaza imbunatatirea vizibilitatii online, contribuind totodata la o mai buna optimizare pentru motoarele de cautare (SEO).

Intrucat utilizatorilor le plac provocarile, este un fapt demonstrat ca le-am putea atrage atentia si obtine mai multe like-uri Facebook, daca:
•    Lansam un concurs cu premii avand ca si recompensa obiecte, vouchere de reducere, etc.
•    Organizam jocuri intre membrii - fani Facebook pentru diverse quest-uri.
•    Deschidem discutii incitante;
•    Oferim cupoane de reduceri gratuite, in schimbul unui share al postarii noastre;
•    Lansam promotii creative, pentru acei potentiali clienti plini de idei!

Avantajele promovarii sociale

Vanzari directe si interactiune cu clientul final, organizarea de concursuri cu premii asigura crestere organica a paginii. Nu trebuie ignorata nici partea de promovare SEO, avand pagini, commenturi, grupuri ...

Facebook

Expunere internationala, listarea web siteului pe conturi de Twitter ajuta in pozitionarea in rezultatele oferite de Google.

Twitter

Retea mai putin cunoscuta si utilizata in Romania, va asigura dezvoltare si expunere SEO in state precum SUA, utilizatorii internationali avand aproape o obsesie din a marca linkurile pe care le plac!

Stumbleupon

Retea care permite urcarea si marcarea la favorite a unor imagini, fie proprii, fie ale altor utilizatori, iar daca produsele prezentate sunt de interes o sa rapid raspandite prin multe liste de favorite.

Pinterest