Magazin online Shop OsCommerce Prestashop

Image 01

Vanzarile online din Romania sunt in continua crestere. Asta, in principal, datorita increderii pe care romanii incep sa o aibe in comenzile online, in plata cu cardul etc. Exista foarte multe magazine care deja livreaza zeci de comenzi pe site, dezvoltate pe platforme gratuite. Oare tu vrei un magazin online ?

WebDelivery recomanda Prestashop ca si platforma de dezvoltare datorita usurintei cu care acest mediu poate fi utilizat si prin faptul ca deja are traducere completa pentru limba romana, lucru destul de rar in cadrul platformelor comerciale.

Magazin Online prin Web Delivery

Image 02

Un magazin virtual este un website destinat vanzarii de produse si servicii. In cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezinta o platforma pe care sunt adaugate produse. Aceste produse pot fi accesate si cumparate cu ajutorul cardului de credit. Pe magazinele online complexe utilizatorii pot selecta modalitatea de plata: card de credit, transfer bancar, ramburs si modalitatea de transport: posta, curier etc.

Magazinul virtual are ca scopul prezentarea si vinderea unor produse. Exista posibilitatea realizarii unor magazine virtuale pe platforme e-commerce free ca de exemplu: Open Cart, Magento, Woocommerce, ori Presta Shop, platforma pe care o utilizam si noi, cei de la WebDelivery si pe care o recomandam cu caldura din 2 motive:

1. Are interfata in limba romana si suportul este destul de bine dezvoltat pentru Romania.

2. Are o interfata de administrare USOARA, multe dintre module se instaleaza cu un singur click si in proportie de peste 80% totul se rezuma la un simplu drag & drop.

De ce un magazin online ?

Un web site de tipul - comert online - magazin online este unul ieftin, mai ales ca se bazeaza pe platforme stabile si rapide, consacrate in aceasta arie de activitate, precum Prestashop.

Ieftin

Un website de tipul unui magazin online este rapid instalat iar produsele se pot urca prin intermediul unui fisier de tip .csv iar in cateva minute aveti sute de produse in catalogul online.

Rapid

Un magazin online bine optimizat va asigura dezvoltarea bazei de date, va asigura expunere in orice localitate din Romania si va creste vanzarile! .

Vanzari crescute