Design carti de vizita - Preturi

Image 01

Desi poate nu pare, o carte de vizita este parte integranta a planului de marketing al unei firme. Si inca una extrem de eficienta, raportat la dimensiunile ei si la costul de productie.

Desigur, nu trebuie sa va asteptati ca ea sa spuna totul despre firma dvs., ci doar sa prezinte o imagine profesionista, pe care oamenii sa si-o aminteasca. Este exact ca si o marturie la o nunta. Nu mai stim exact cati oameni au fost ori cine a fost, dar sigur de amintim de eveniment. O carte de vizita contribuie la crearea primei impresii despre dvs. si firma dvs. si este la fel de graitoare ca si costumul pe care il purtati sau ca masina cu care veniti la o intalnire.

Carti de vizita ? Cat costa ?

Image 02

Prima intrebare, fireasca, este pretul, cat costa cartile de vizita? WebDelivery, prin parteneriatele incheiate iti asigura preturi mici, foarte mici. Livrarea se realizeaza la domiciliu, dupa ok de printing.

Preturile pornesc de la 0.15 lei / buc, cu alte cuvinte puteti avea 100 de carti de vizita cu doar 15 lei ! Este unul dintre cele mai mici tarife din Romania! Livrarea se poate realiza prin orice curier iar daca sunteti din Cluj-Napoca va asiguram chiar noi livrarea! In general 100 de carti de vizita va costa aproximativ 20 - 25 lei, insa prin parteneriatele incheiate cu furnizorii nostrii, am reusit sa obtinem unul dintre cele mai mici tarife din Romania. Pretul pentru o carte de vizita, prin pe fata, este de doar 0.15 lei !

De ce ai nevoie de carti de vizita?

Cartile de vizita sunt un "statement", cu alte cuvinte poti sa iti sustii afacerea, printr-un schimb de carti, esti la acelasi nivel ca si partenerul tau! Te ajuta!

Atitudine

Nu mai traim in anii '90 in care se rupea un colt de caiet dictando si se scria un numar de Connex ori Dialog cu un pix chinezesc! Afacerea ta are nevoie de profesionalism iar cartile de vizita aduc acest element la el acasa!

Profesionalism

De cele mai multe ori o simpla carte de vizita, cu un design care te reprezinta poate sa fie un factor de influenta, in cazul in care ajunge, alaturi de o mapa de prezentare, pe biroul potrivit!

Factor de influenta